Toga's bij TMD!

Togamakerij Dongen is gespecialiseerd in het op maat vervaardigen van toga's voor;
- Ambtenaren burgerlijke stand
- Advocatuur en rechterlijke macht
- Hoogleraren

Uw toga wordt in eigen atelier met de grootst mogelijke zorg vervaardigd van eerste kwaliteit materialen. Uw wensen zijn daarbij natuurlijk altijd bespreekbaar. uiteraard voldoet uw toga aan de bij uw functie behorende wettelijke voorschriften. In onze showroom hebben wij diverse voorbeeldmodellen beschikbaar, u bent van harte welkom voor advies over stofkeuze, model of voor het laten aanmeten van een toga.

Een ambtenaar van de burgerlijke stand heeft een bijzondere functie. Bij speciale gelegenheden is een passende uitstraling nodig. Togamakerij Dongen biedt u die uitstraling met een ruime keuze toga`s in diverse modellen en kleuren waarbij u naar eigen inzicht een model kunt samenstellen door de verschillende modellen en stoffen te combineren.

Het spreekt voor zich dat de toga`s worden vervaardigd van hoogwaardige materialen, o.a. de superlichte cool-wool scabal, waardoor de toga's zeer comfortabel dragen. Naar wens kunnen de toga's worden voorzien van een handgeborduurd wapen. Uiteraard wil Togamakerij Dongen u graag adviseren over het brede scala aan mogelijkheden.