Veiligheidsschoenen
17 april 2018
BOA Uniform
BOA Uniform
18 april 2018

Modellen

Magnum Stealth Force 8.0 Veiligheidsschoen

Zo stevig als een tank, ontworpen voor de ultieme professional die comfort, support en duurzaamheid verwacht. Veiligheidsschoenen van leer met lichtgewicht composiet veiligheidsneus. Hoog model, sterk waterafstotend, met vochtafvoerende voering om transpiratie te absorberen. De EVA tussenzool zorgt voor extra steun en comfort aan de voeten (stug en stevig aan de buitenkant, zacht en comfortabel aan de binnenkant). CT CP = Composite Toe and Composite Plate (Composiet beschermneus en Composiet tussenzool). Composiet is een kunststof dat zo sterk is als staal maar veel lichter in gewicht

Door de carbon rubberen buitenzool heb je op elke ondergrond goede grip.
De composiet tussenzool is penetratiebestending.
De schoen is voorzien van een Cambrelle ademende voering.
Kleur: Zwart

Maat: 35 t/m 48

Artikelnummer: 8181

Magnum Stealth Force 6.0 Veiligheidsschoen

Zo stevig als een tank, ontworpen voor de ultieme professional die comfort, support en duurzaamheid verwacht. Veiligheidsschoenen van leer met lichtgewicht composiet veiligheidsneus. Hoog model, sterk waterafstotend, met vochtafvoerende voering om transpiratie te absorberen. De EVA tussenzool zorgt voor extra steun en comfort aan de voeten (stug en stevig aan de buitenkant, zacht en comfortabel aan de binnenkant). CT CP = Composite Toe and Composite Plate (Composiet beschermneus en Composiet tussenzool). Composiet is een kunststof dat zo sterk is als staal maar veel lichter in gewicht

Door de carbon rubberen buitenzool heb je op elke ondergrond goede grip.
De composiet tussenzool is penetratiebestending.
De schoen is voorzien van een Cambrelle ademende voering.
Kleur: Zwart

Maat: 35 t/m 48

Artikelnummer: 8180

Comments are closed.

Hallo wereld!
17 september 2016
Modellen
17 april 2018

Modellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *